"Jeg har altid været lidt skeptisk over for Reiki. Jeg kom til  Maja med ondt i hofterne. Det hjalp - men det er ikke det, der har overbevist mig: det var, at jeg de næste par dage havde en fornemmelse af, at noget var forandret. Det gik pludselig op for mig, at den nakkestivhed, jeg havde haft så længe også var forsvundet. Dejlig følelse!"

Natalie Hansson (47),

tekstforfatter og cartoonist, som arbejder meget med computeren

"I went to see Maja because I was struggling with some posture issues ever since I hurt my knee and as I result I felt knackerd most of the time. She helped me rebalance my posture. I continue doing the exercises she gave me and it feels good to have control of one's health. 

Maja taught me how to regain my energy and correct my posture."

                                                                                              Ariadna Velazquez

 

 

Jeg kom til Maja, fordi jeg havde været ude for en ubehagelig oplevelse i min barndom, som vedvarende blokerede mig rent arbejdsmæssigt. Under balancen følte jeg mig i gode hænder, hun blev hele tiden ved min side og understøttede mig og gav mig rum til at se den oprindelige begivenhed i øjnene og løse blokaden. Tusind tak Maja - det hjalp mig meget!

Marina Elsner

Maja hjalp mig meget på et tidspunkt, hvor det næsten ikke var muligt for mig at køre bil om natten og især ikke, når det var vådt på gaderne. Med hendes støtte kunne jeg reducere min stress og fokusere på gaderne og ikke på angsten for ikke at kunne se noget, når jeg kørte bil. Hvilken gevinst for min livskvalitet!

Steffi Hornbostel (56)

DET SIGER MINE KLIENTER

© 2017 by Maja Martin //  Impressum